اجاره سوئیت در شیراز   منزل مبله شیراز   
 راه اندازي فست فود راه اندازي فست فود

راه اندازي فست فود / تجهيزات فست فود

هات داگ به سبك شيكاگو

تعداد: 
8 هات داگ • 
زمان مهيا سازي و پخت: 25 دقيقه 
مواد 
لازم 

راه اندازي فست فود
• 
¾ واحداندازه گيري گوجه خارجي گيلاسي، چهار قاچ شده • 
1/3 واحد اندازه گيري جعفري خرد شده • 
1/3 واحد اندازه گيري خيار • 
1/3 پيمانه پياز ريز شده • 
¼ خيار شور ريز شده • 
نصف قاشق چايخوري تخم كرفس • 
خردل زرد • 
خيارشور، نواري برش دهيد • 
فلفل 
طريق 
تهيه 
1 . در يك كاسه كوچك، گوجه فرنگي، كرفس، خيار، پياز، خيار شور و تخم كرفس را با هم تركيب فرمائيد . 
2 . نان هاي هات داگ را برشته كنيد . هات داگ ها را بپزيد و داخل نان بگذاريد . خردل روي آن بريزيد . يك قاشق ازمخلوط گوجه فرنگي را روي هات داگ بريزيد و با فلفل سرو فرماييد . 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: 1397/7/19 ساعت: ۰۵ توسط:iranhfc :

كنترل موجودي رستوران و مشكلات مربوط به آن


به نظر شما چه گونه مي‌توان موجودي رستوران را به طور تروتميز و سواي هرگونه غلط تحليل كرد؟ چه‌گونه مي بضاعت فهرست بي نقص مواد غذايي باقي مانده در رستوران را بر مبنا فروش ثبت گرديده در نرم افزار حسابداري رستوران حساب و كتاب نمود؟ در حالتي كه اقلام درج گرديده در منو شما به طور كامل در برنامه حسابداري رستوران وارد نشده باشد، خلل ها متعددي در حسابداري رستوران و كيفيت مواد غذايي به وجود مي آيد . ولي اختلال به اينجا ختم نمي شود و رخداد بعدي اين ميباشد كه علاوه بر اينكه هيچ اطلاعي از موجودي انبار نخواهيد داشت و هيچ گونه كنترل دقيقي نيز نمي توانيد بر كارمندان، عمل آن ها، حضور مشتريان و… داشته باشيد . اين اتفاقات سبب ساز مي شود كه زمان و پول شما هدر رود و از رسيدن به اهداف خود باز بمانيد . 
مديران رستوران و كافي شاپ ها به طور مرتب اين سوال را مطرح مي نمايند كه چطور مي توان همگي اقلام و موجودي هاي انبار را به چهره تماما ظريف و آراسته وارد نمود . پيش از آنكه جواب اين سوال با اهميت را بدهيم، اوليه بايد مفهوم موجودي هاي رستوران و اقلام درج گرديده در منو را به درستي با نيز شفاف كنيم . 
موجودي رستوران و اقلام تشكيل دهندهانبارداري رستوران سپيدز هرگونه مواد غذايي كه به مشتري فروخته مي شود از مواد مختلفي تشكيل گرديده و طي روند هاي گوناگون به تراز فروش مي رسد . در كافي شاپ ها بي آلايش ترين مثال قهوه اسپرسو و شير هست . اين نوشيدني گرم در اصل قهوه، شير و شكر را شامل مي شود . در اينگونه موردها بايد تمامي مواد تشكيل دهنده ي محصولي كه به مشتري فروخته مي شود در نظر گرفته شود . به عنوان مثال مورد اخير از قهوه، شكر، شير، قاشق پلاستيكي كوچك تشكيل شده مي‌باشد . 
در رستوران اين مراحل اندكي پيچيده خيس مي شود و كارداران بيشتري كنار نيز قرار مي گيرند تا خوراك براي مشتري سرو شود . به عنوان نمونه ممكن مي‌باشد يك طعام از گوشت، تخم مرغ، آرد، برنج و نمك تشكيل شده باشد .بي آلايش ترين حالت ممكن اين مي‌باشد كه مواد تشكيل دهنده صرفا مربوط به مواد غذايي مي شود كه به فيس ويژه با يكديگر تركيب شده اند تا يك وعده غذايي براي مشتري سرو شود . 
تفاوت ميان مواد تشكيل دهنده و اقلام منو مواد تشكيل دهنده تمام مواد مسئله نيازي ميباشد كه براي تهيه و تنظيم غذا يا اين كه نوشيدني مسئله به كارگيري قرار مي گيرد .از راهبرد پخت يك طعام گرفته تا ابزارها و وسايلي كه به عمل مي بريم مي توانند در اين ليست وارد شود . 
با اين توضيحات مي بضاعت و توان گفت سرآشپز يا مسئول نوشيدني ها بهترين فرد محسوب مي شود تا ليست كاملي از تمام اقلام و مواد اضطراري را تهيه و تنظيم كند و آن را با نرم افزار حسابداري و فروش هماهنگ نمايد . 

راه اندازي فست فود
هر نوع غذا يا اين كه نوشيدني كه براي فراهم شدن آن بيش از يك ماده به عمل برده مي شود را مي توان يك وعده پيچيده تلقي كرد . 
شايسته ترين مثال براي ادراك خوب تر ليست اقلام به عمل گرفته شده در رستوران اين مي باشد كه مثالي از بخش نوشيدني هاي رستوران بياوريم . در اين بخش متوجه مي شويم كه برخي از نوشيدني ها مثل آب به عنوان يك ماده بي آلايش سرو مي شود و برخي ديگر تركيبي از چند نوشيدني مي‌باشند . در صورتي‌كه مي خواهيد ليست موجودي انبار رستوران را به صدق تهيه كنيد، مستضعف آن مي‌باشيد كه از شيوه نرم افزار فروش رستوران خود متوجه شويد كدام يك از اين نوشيدني ها فروش بيشتري داشته اند و براي نوشيدني هاي تركيبي محبوب، چه مواد اوليه اي را بايد بخش اعظم تنظيم كرد . 
كنترل موجودي رستوران بر مبنا ليست اقلام زماني كه مي خواهيد ليست موجودي رستوران خويش را تهيه و تنظيم نمائيد مي بايست به موارد پايين توجه داشته باشيد: انواع متعدد اقلام به عمل برده شده در بشقاب غذاميزان مسئله نياز هر يك از اقلام براي فراهم كردن غذاميزان مواد غذايي هدر رفته و ميزان زباله ايجاد شدهكيفيت اقلام به عمل گرفته شده مشكل ها معمول معمول ترين مشكلي كه غالب رستوران ها ضمن تنظيم ليست موجودي انبار رستوران با آن برخورد مي نمايند هنگامي ساخت مي شود كه مي خوا‌هيم اقلام با كيفيت خوب را با كمترين ميزان مورد استعمال قرار دهيم و يا اين كه غذاهاي جانبي از گزاره پيش غذاها يا اين كه دسرها را نظارت نماييم . در اغلب اين موارد پس از طبخ، حجم مواد غذايي به اندازه قابل ملاحظه كاهش مي يابد . 
ايراد اوليه – تهيه اقلام مسئله نياز براي طبخ يك غذاي با كيفيت يك عدد از وسيع ترين خلل ها انبارداري رستوران اين هست كه مي خوا‌هيم ميزان ظريف مواد غذايي كه در حجم ناچيز به كار گيري مي شود را محاسبه كنيم؛ به عنوان نمونه بخواهيم بدانيم دقيقا در يك غذاي خاص چه ميزان نمك استعمال مي شود؟ . عمده سرآشپز ها نمي دانند چه ميزان از اين اقلام را در جريان آماده كردن يك بشقاب غذايي ويژه مصرف كرده اند . 
با اين توضيح به حيث شما چه‌طور مي توان اين فعاليت را انجام داد؟ چطور مي بايست موجودي هاي رستوران يا كافي شاپ را برحسب غذاهاي درج شده در منو به توجه تحليل كرد و و چه بسا موادي كه خيلي اندك استعمال مي شود را بطور ظريف محاسبه نمود؟ به مراد حل اين مشكل، شما بايد از سرآشپز خود بخواهيد در صورتي كه نمي تواند ميزان موادي كه براي فراهم كردن يك بشقاب به كارگيري مي نمايد را محاسبه كند، مواد لازم براي روستا ظرف غذا را اندازه بگيريد . پيش از آنكه از مواد غذايي مصرف شود آن ها را وزن كنيد، مواد را براي روستا وعده غذايي زمينه نظارت قرار دهيد، اعداد و ارقامي كه در نقطه نهايي بدست آورديد به بر روستا تقسيم فرماييد و به اين صورت يك حساب و كتاب ظريف از اندازه مواد مصرف گرديده به ازاي هر بشقاب بدست خواهيد آورد . 
به رخ علمي اين منش حساب و كتاب اقلام به عمل رفته در رستوران مي تواند كمترين اندازه مصرف شده مواد را نيز نشان دهد و محاسبه آن روند مضاعف آساني خواهد داشت . 
خلل دوم – توليد ليست اقلام مربوط به غذاهاي جانبيكنترل موجودي رستوران سپيدز يكي از معمول ترين خلل ها در اين قضيه حذف يا اين كه تغيير و تحول موجودي رستوران، مربوط به غذاهاي جانبي ميباشد . ليست غذاهاي حياتي در منوي شما بعضي از غذاهاي جانبي هست كه در كنار غذاي كليدي سرو مي شود .براي مثال رستوران هاي ايراني در كنار غذاي مهم معمولا يك سوپ هم به مشتري خود مي دهد . به هرحال، در حالتي كه مشتريان در رستوران يا اين كه كافي شاپ شما تمايل به اخذ پيش دستي هاي جانبي نداشته باشند، در برنامه حسابداري رستوران شما يك اختلاف پيش خواهد آمد . 
در اين قضيه فرض نمائيد در منوي شما استيك همراه با يك ظرف غذا سيب زميني سرو مي شود . در صورتيكه مشتري شما تمايل به دريافت سيب زميني نداشته باشد و در عوض يك چيز ديگري را درخواست كند، گارسن اين گزينه را پيش رو دارد تا گزينش مشتري را به فيس غير وابسته به او بفروشد و اين درآمد مازاد ممكن هست محاسبه نشود . 
در بخش ديگر، پس از آنكه موجودي رستوران به طور ظريف محاسبه شد، بين حجم باقي‌مانده از سيب زميني هاي موجود در برنامه نرم افزاري و مقدار درآمد كسب گرديده اختلاف وجود دارد و ممكن هست گارسن به صدق متوجه نشود كه در كدام بخش حساب و كتاب غلط انجام داده مي‌باشد . 
اين اختلال به سادگي حل مي شود . به اين فيس كه شما مي بايست غذاهاي حساس رستوران خود را در قابل انعطاف افزار رستوران وارد فرمائيد و در كنار آن مورد مربوط به تعيين غذاي جانبي را به چهره غير وابسته قرار دهيد تا مشتري بتواند به چهره ازروي ميل آن را گزينش كند . با اين روش شما از وارد كردن تكراري يك غذا در نرم افزار حسابداري رستوران جلوگيري مي فرمائيد . 
مشكل سوم – هدر رفتن مواد غذايي در جريان مهيا كردن طعام ممكن مي‌باشد وزن ماده غذايي نخستين به اندازه قابل مراعات كاهش مي يابد يا بخش هايي از ماده غذايي بدور ريخته شود . در اختيار داشتن اطلاعات دقيق مربوط به مواد غذايي هدر رفته در جريان آماده كردن خوراك اهميت مضاعف متعددي دارااست و براي فراهم كردن ليست اقلام به فعاليت برده شده و بها آخري درج گرديده در منو زياد موضوع توجه قرار مي گيرد . اين مسئله را در جريان طراحي منو مي بايست مسئله توجه قرار بخشيد . 
از بين رفتن يا اين كه هدر رفتن ماده غذايي مي تواند حين اتفاقات تحت صورت گيرد: منزه كردن رستورانخنك سازي و محافظت از ماده غذاييخورد كردن و فرم دادن ماده غذاييحرارت دادن ماده غذايي ( پخت،سرخ كردن و كباب كردن) محاسبه دقيق وزن و حجم كاهش يافته از غذاي نپخته از مهمترين اطلاعات مسئله نياز ما محسوب مي شود . زيرا به امداد آن مي توانيم حساب و كتاب دقيق در مورد مواد مسئله نياز خود انجام دهيم و براي آماده كردن يك غذاي به خصوص با پيش بيني گذشته قدم برداريم . زماني كه قصد داريم غذايي را با گوشت آماده كنيم،بايد ماده اوليه كه هنوز نپخته است را با وزن بيشتري انقطاع كنيم تا در غايت وزن ايده آلي كه قرار هست در بشقاب مشتري سرو شود را بدست آوريم .


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: 1397/7/18 ساعت: ۰۶ توسط:iranhfc :

كالباس خانگي | سه دستور تهيه سوسيس و كالباس در منزل

كالباس قسمتي از مواد غذايي خوشمزه كه حث هاي متعددي را پيرامونش مي شنويم، از غير بهداشتي بودن آن تا مضر بودن آن، البته خيلي از اشخاص از مزه لذيذ آن نمي تواند بگذرند، اما اگه كالباس در خانه تهيه و تنظيم شود، ديگر غير بهداشتي نخواهد بود، در نتيجه سازه به درخواست يك سري از كاربران عزيز 3 امر گوناگون تهيه سوسيس كالباس در منزل زا براي شما دوستان خوب گردآوري نموده ايم . اميد‌واريم زمينه دقت قرار گيرد، با آكاايران همراه باشيد .

راه اندازي فست فود
كالباس خانگي,سوسيس خانگي,كالباس خانگي شف طيبه امروز نحوه تهيه و تنظيم ي يك جور كالباس خانگي رو مي گذاريم كه مي توانيد با گوشت قرمز و يا مرغ صحيح نمائيد . 
امر 1: مواد اضطراري : گوشت مرغ فارغ از استخوان : 1 كيلو (ميتوان از گوشت قرمز هم به همين شيوه استعمال نمود) سير : 3 حبه زرده ي تخم مرغ : 3 عدد آرد : 3 قاشق غذا خوري فلفل سياه : 5/0 قاشق مربا خوري نمك : 1 قاشق مربا خوري دارچين : يك سوم قاشق مربا خوري زنجبيل : يك پنجم قاشق مربا خوري هل : 5/0 قاشق مربا خوري ميخك : ميزان ي يك عدس جوز هندي : اندازه ي 2 عدس ( به جاي ميخك و جوز هندي مي توان از 5/0 قاشق مربا خوري آويشن به كارگيري شود . ) روغن مايع : 2 قاشق خوراك خوري 
طريق تهيه و تنظيم : گوشت مرغ را ياور سير ، 3 توشه چرخ مي كنيم . آرد را در يك ظرف غذا الك كرده و تمام ادويه ها را به آن اضافه كرده و آن را خوب ادغام كرده و دوباره الك كرده و به مرغ اضافه مي كنيم ، تخم مرغ را نيز اضافه كرده و با دست عالي ورز مي دهيم . روغن مايع را طولاني تر كرده و آنقدر ماساژ مي دهيم تا مثل خمير در آيد . فويل آلومينيم به عرض 60 سانت و طول يك متر را روي كابينت پهن كرده و مواد كالباس را روي آن گذاشته و خوب مي پيچيم و دو راز فويل را مانند شكلات خوب مي پيچيم و به دوران 45 دقيقه آن را بخار پز كرده ( با در دستگاه بخار پز كرده قرار مي دهيم ) بعد از آن از اين آن را در داخل سردخانه مي گذاريم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ي دلخواه بوش مي زنيم . « حتمي به ذكر ميباشد كه ميزان چاشني ها حتما بايستي به مقدار ي گفته شده باشد . » فرمان شماره 2: شير خشك ( قنادي) 1 پيمانه آرد سفيد نصف پيمانه يخ حدودا 2 پيمانه سينه مرغ ناپخته گران قدر 1 عدد نمك فلفل پودر خردل زنجفيل كمي قارچ برش داده شده و پسته به مقدار دلخواه سير به ميزان دلخواه سينه مرغ را با ميكسر عالي له ميكنيم . آرد و پودر شير را بيشتر ميكنيم خوب با دست ورز ميديم تا يكنواخت بشه . ادويه هاي قضيه لحاظ رو بيش تر مي كنيم و خوب ورز ميديم . يخ خرد گرديده را اضافه كرده و ادغام ميكنيم . نيازي نميباشد كه يخ دوب شود . قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو طولاني تر كرده مخلوط مي كنيم . . خمير فراهم گرديده را درون كيسه پارچه اي كه دوختيم ميريزيم . كيسه مورد حيث باريك و بلند هست و قطر و ارتفاع كالباس را تعيين مي‌نمايد . بهتره كه قطر كيسه حدود 5 سانت باشه . دو انتهاي كيسه را سفت مي كنيم به طوري كه خمير كاملا درون كيسه متراكم و فشرده باشد . . كيسه دربردارنده خمير كالباس رو يه زمان 10 دقيقه داخل آب در درحال حاضر جوش قرار ميديم . و بعد از روي حرارت بر مي داريم و حوصله مي كنيم خنك شود بعد از آن كيسه را به مدات 1 شبكه هاي اجتماعي در سردخانه قرار ميديم و آنگاه 1 شبكه هاي اجتماعي هم در يخچال فريزر قرار ميديم . كالباس آماده براي برش زدن است امر شماره 3: روز جاري من نيز روش تنظيم ي يك نوع كالباس خانگي رو مي گذارم كه مي تونين با گوشت قرمز‌رنگ و يا مرغ اون رو صحيح كنيد . اين گوشت به رخ چرخ شده استفاده مي شه و عالي مثل نوع كارخانه يي اون از احشاء حيوانات، گوشت حيوان ها كهن سال يا بعضا بيمار، زايده هاي گوشتي، پيه و غيره درش به كار گيري نمي شه . ضمن اين كه مواد حفظ كننده نيز نداره بنابراين سرطان زا هم نيست . منزه و خانگي مي باشد و حداقلش اينه كه مي دونيم در اون گوشت خالص به فعاليت رفته . 
اين امر رو اينجانب از يكي از دوستانم گرفتم . . . . . تذكري كه ايشون براي اين فرمان داده بود اين بود كه به خصوص در موضوع ي ادويه ها خودمون رو در بند فرمان نبايد بكنيم و بايستي اون طور كه خودمون دوست داريم ادويه ها رو ناچيز و فراوان كنيم . چه بسا عقيده داشت در صورتي‌كه ادويه يي رو در منزل نداشتيم مي تونيم به راحتي از دستور حذفش كنيم!!!!!!!!! اين خوراك بسياز بي نقص و بي نياز ميباشد و من تفكر نمي كنم هيچ بابا و مادري، كوچولو ها رو از لذت تناول كردن چنين غذاي سالم و پر انرژي يي محروم كنه . يك توضيح كوچولوي ديگه هم بدم و آن‌گاه برم سراغ امر اين خوراك و اون اين كه براي درست كردن كالباس، دستگاه خاصي مورد نياز ميباشد كه اين طور هم كه شنيدم نيز حجم بزرگي داره و نيز گران قيمت مي‌باشد . من توي اين امر از ماشين تنظيم ي كالباس به كارگيري نمي كنم زيرا دلم مي خواد تا جايي كه ممكنه دستورهايي كه براتون مي گذارم معمولي باشه و همگي بتونن به راحتي اون رو صحيح نمايند . پس كيفيت كالباس خانگي ما به لحاظ بصري احتمالا به پاي فرم كارخانه يي اون نرسه . 

مواد لازم: فيله ي مرغ يا اين كه گوشت گوساله ي ادغام با گوشت گوسفند: 1 كيلو سير: 5 حبه (به جاي سير مي تونين از پودر سير به يار پودر پياز هم استفاده كنيد) آرد: مبنا ي مصرف 3 قاشق غذاخوري ميباشد البته در شراي خمير كالباس بيش از حد ريلكس بود مي تونيم تا 6 قاشق نيز اون رو ارتقا بديم زرده ي تخم مرغ: 3 عدد يخ: 6 تكه جعفري خرد شده: 1 قاشق غذاخوري تخم كرفس: 2/1 قاشق چاي خوري شير خشك: كه طبق امر بهتره از شير كم آب نيدو مال كارخانه ي نستله باشه:1 فنجان فلفل سياه : نصف قاشق مربا خوري نمك : 2 قاشق مربا خوري كه طبق ذائقه مي تونه قليل و زياد بشه دارچين : 3/1 قاشق مربا خوري زنجبيل : 5/1 قاشق مربا خوري هل : نصف قاشق مربا خوري ميخك : نوك قاشق مرباخوري جوز هندي : قدري بيشتر از ميزان گفته گرديده براي ميخك (البته اينجانب خودم جوز رو خيلي دوچندان استعمال مي كنم چون طعمش رو در كالباس خيلي دوست دارم) آويشن: 4/1 قاشق مرباخوري اسانس دود مايع: نصف قاشق غذاخوري كه اگر نيز فقدان اشكالي نداره و اين تنها به طعم بهترش كمك مي كنه . روغن مايع : 2 قاشق غذا خوري كيسه يخ در ميزان ي متوسط براي تقريبا 30 دانه ي يخ دانه خردل، تخم گشنيز، رازيانه، و زعفران: به ميزاني كه دوست داريد پسته ي نو كه با مقاطع دايره يي برشش مي ديم و يا در حالتي كه پسته ي نو در دسترس فقدان از خلال پسته كه حدود 5 دقيقه در آب قرار داده گرديده به كارگيري مي كنيم: پاره اي كه دوست داريد قارچ: به مقدار دلخواه شيوه تهيه: گوشت ها رو هم پا سير و جعفري خرد شده، 3 توشه چرخ مي كنيم . آرد رو با تمام چاشني هاي كم آب مون 2 توشه الك مي كنيم و به مرغ يا گوشت بيشتر مي كنيم، مزه ي مواد رو مي چشيم و در فيس رغبت ادويه هايي رو كه دوست داريم دوباره بيش تر مي كنيم . سپس تخم مرغ رو به مواد بيش تر مي كنيم و همه ي مواد رو در غذاساز مي ريزيم و 5 دقيقه اجازه مي ديم تا ادغام بشن . در ارتفاع بازه زماني شفاف بودن طعام ساز به تدريج تكه هاي يخ مون رو با فاصله اضافه مي كنيم . آن‌گاه روغن مايع رو اضافه مي كنيم و بعد از آن از اين مرحله، موادمون رو از غذاساز بيرون مياريم . در رخ ريلكس بودن خمير يه خرده آرد بيش تر مي كنيم و با دست كمي ورز مي ديم تا كل مواد به چهره خميري نه زياد سفت و نه دوچندان ريلكس در بياد . در تراز ي انتها پسته و قارچ خرد گرديده رو هم طولاني تر مي كنيم . . . . . . . .آنگاه همگي ي مواد رو روي فويل آلومينيومي مي ريزيم و دو رمز فويل رو مثل شوكولات خوب مي پيچيم و مي بنديم . بعد از آن به مدت 45 دقيقه موادمون رو بخار پز مي كنيم . آن‌گاه از اين دوران بلافاصله دور مواد مون رو در حاليكه هنوز از باطن فويل بيرون نياورديم، كيسه ي يخ مي پيچيم و آنگاه از خنك شدن در درون سردخانه مي گذاريم تا عالي سرد بشه . سپس از سرد شدن به ميزان هاي دلخواه با چاقوي ليزري برش مي ديم . كالباس خانگي,سوسيس خانگي,كالباس خانگي شف طيبه كالباس خانگي ولي اينجانب خودم يك گونه ديگه كالباس صحيح كردم كه از مدل اول به مراتب كارمندي خيس ميباشد . . . . . اينجانب يك بسته گوشت چرخ كرده رو ( من مدام گوشت رو به اندازه ي غذاي دو نفر درون كيسه مي ريزم و فريز مي كنم بنابراين وزنش نكردم) يك بار كه نسبتاً شتاب داشتم به همپا آويشن و جوز و سير و نمك و قدري فلفل سياه به بيش تر ي مغز پسته كليه رو با نيز ادغام كردم . . . . . . . مواد رو مي چشيدم و هنگامي مطابق ذائقه مون شد اون ها رو باطن كيسه ي پلاستيكي ريختم و به چهره استوانه بستمش . . . . . كيسه رو باز داخل چندين كيسه ي ديگه گذاشتم و درون آب جوش گذاشتم 1 ساعت موند . . . . . بعد از آن درون سردخانه و همين كه سرد شد سروش كرديم . . . . . . قيافه اش صحيح شبيه رولت گوشت بود البته طعمش به شهيدشدن خانواده و صدالبته خودم، عالي بود . . . . .باطن ساندويچ به همراه كاهو و قدري مايونز و گوجه فرنگ و خيارشور حقيقتا خوشمزه مي شه و خيلي نيز سالمه!!!!!!


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: 1397/7/16 ساعت: ۰۵ توسط:iranhfc :

خوراك مرغ و ريواس با طعمي دلپذير

يك عدد از گياهاني كه ميتوان با آن غذا تنظيم كرد ريواس مي باشد .امروز قصد داريم روش تهيه و تنظيم خوراك مرغ و ريواس را به شما بانوان گرامي يادگرفتن دهيم .درادامه مطلب پايين روش تنظيم اين طعام را به شما يادگرفتن مي‌دهيم . 
مواد لازم براي تهيه و تنظيم غذا مرغ و ريواس نصف واحداندازه گيري سس مايونز يك قاشق چايخوري خردل ¼ قاشق چايخوري نمك 400گرم مرغ پخته و خرد شده يك واحد اندازه گيري ريواس تازه 1/3پيمانه كرفس خرد شده يك قاشق غذاخوري ترخون تازه و خرد شده دو قاشق غذاخوري بادام برگ كاهو نان به اندازه لازم 
تجهيزات فست فود

طرز تهيه و تنظيم خوراك مرغ و ريواس در يك كاسه متوسط، سس مايونز، خردل و نمك را با يكديگر مخلوط كنيد . مرغ، ريواس، كرفس و ترخون را با يكديگر ادغام فرمائيد . آن‌ها را خوب هم بزنيد تا تماما با هم مخلوط شوند . بعد به بازه يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا خنك شوند .روي آن ها بادام بريزيد و به همراه برگ كاهو و نان سرو فرمائيد . 




خاصيت ريواس ريواس يكي از گياهان اصيل و با قدمت ايراني به اكانت مي‌آيد . ظواهر آن شبيه به كرفس ولي صورتي رنگ و مزه آن ترش و شيرين يا ملس مي‌باشد . ريواس بطور ارگانيك در فصل بهار تا اوايل فصل‌تابستان مي رويد . ساقه ريواس مصرف خوراكي دارد . 
كمتر كسي پيدا مي‌شود كه نوشيدن يك ليوان شربت ريواس خنك و تگري نيشابور را در فصل‌هاي گرم سال تجربه نكرده باشد چرا كه ماد‌رها و مادربزرگ‌ها هميشه معتقد بودند ريواس حال‌مان را جا مي‌آورد و در عين هم اكنون كلي خاصيت به بدن‌مان مي‌رساند! اما آشنايي با ريواس تنها به شربت ختم نمي‌شود و با آن مي‌توانيد خورش، آبگوشت، اشكنه، سالاد، كوكو و حتي لواشك هم تهيه كنيد . ريواس سرشار از عنصرها معدني و گونه هاي ويتامين‌هاست و به هضم غذا كمك مي‌كند . حال در حالتي كه كنجكاو شده‌ايد كه با ساير خاصيت و مضرات احتمالي اين گياه خوش‌رنگ و لعاب و دستورات غذايي آن آشنا شويد، با ما همراه باشيد . 
ريواس يا كرفس صورتي؟! ريواس گياه بومي آسياست و احتمال مي‌رود اولين توشه در سيبري يا هيماليا برداشت گرديده باشد . حتي گفته مي‌شود چيني‌ها پيش از ميلاد مسيح به تيتر دارو از آن به كار گيري مي‌كردند . در اروپا نيز كشت آن از قرن شانزدهم مقدمه شد . ديدني است بدانيد اهالي شرق ايران ريواس را با عنوان «رواش» مي‌شناسند . ريواس از جور ترشك‌ها به حساب مي‌آيد و در هواي خنك و فصل بهار مي‌رويد . 
ريواس، سبزي صورتي پرخاصيت بنابراين قدرتمند است دماهاي پايين را تحمل كند . ساقه اين گياه صورتي رنگ مي باشد و به كرفس شباهت دارد . برگ‌هاي آن نيز در دماي پايين صورتي و قرمز رنگ رنگ مي‌شود و در دماي بالاي 30 سكو سانتي‌گراد سبز تيره باقي مي‌مانند . محل رويش آن در ايران دامنه بينالود، كوهستان‌هاي آذربايجان و كردستان، بلندي‌هاي البرز در شمال تهران، خراسان رضوي، كوه‌هاي روستاي رباط ترك (دليجان) و قلعه تخت كوه مي‌باشد اما بيشتر از تمامي سوغات نيشابور به اكانت مي‌آيد . 
ريواس خواص مخصوص به فرد و بسيار زيادي داراست كه در اينجا به چندين مثال از آنان اشاره مي‌كنيم: – مقوي قلب و اعصاب و روان مي‌باشد . – با تحريك ترشح نمك‌هاي صفراوي از كبد، سبب تنظيم جذب چربي از روده مي‌شود . 
– باعث كاهش خونريزي از معده و روده مي‌شود . – به رفع اختلالات قاعدگي كمك مي‌كند . 
– ورم ملتحمه ديده را كاهش مي‌دهد . – به ترميم جراحات، زخم‌هاي چركي سطحي و سوختگي‌هاي پوستي كمك مي‌كند . 
– مسرت‌بخش مي‌باشد و سبب رفع افسردگي مي‌شود . – لوزالمعده را وادار به ترشح انسولين كرده و قند خون را كاهش مي‌دهد . 
– كاهنده چربي و كلسترول خون مي‌باشد و از ايجاد لخته در رگ‌ها جلوگيري مي‌كند . – مصرف مداوم آن سبب ساز تصفيه خون و رفع جوش و دمل مي‌شود . 
– كاهنده شهوت است . – زخم‌هاي دهان را درمان مي‌كند . 
– سرگيجه و وزوز گوش را كاهش مي‌دهد . – فيبر و پتاسيم موجود در آن سوخت و ساز تن را بالا مي‌برد و منجر كاهش وزن مي‌شود . 
– اسيد معده را متعادل مي‌كند . – برطرف كننده استرس، ترس و وسواس است . 
مراقب باشيد سردي‌تان نكند! طبع ريواس از لحاظ طب سنتي سرد است اما در حالتي كه با مقداري شكر يا عسل مصرف شود از سردي آن كاسته مي‌شود . اين گياه مرجع غني از ويتامين‌ها و املاح معدني به شمار مي‌آيد و اثرات معجزه آسايي بر سلامت داراست . ريواس قابض است و سبب تقويت معده و كبد مي‌شود و دفع باكتري‌هاي زيان آور از دستگاه گوارش مي‌شود . با اين حال زياده روي در مصرف آن مي‌تواند دردسرساز شود . همچنين براي بيماران تب‌دار و بي اشتها مفيد مي باشد و يرقان، ضعف و سستي را برطرف مي‌كند . براي اين منظور كافي هست 100 گرم آب ريواس نپخته را به ياور آب هويج يا كرفس، خيار و سيب (يك سوم آب ريواس و دو سوم آبميوه‌ها يا سبزي‌هاي ذكر شده) بنوشيد . 
علاوه براينها، ريواس به كاهش حالت تهوع و درمان اسهال‌هاي صفراوي (با مزاج گرم) كمك مي‌كند . ساقه‌هاى زيرزمينى آن نيز (معروف به ريوند) در رفع يبوست و كاهش علامتها بواسير تاثيرگذارند و معده را ضد عفونى مى‌كنند . 
شربت بهشتي با ريواس قاقري! شربت ريواس از ساقه گونه‌اي از اين گياه ذيل تيتر قاقري يا ريواچ تهيه مي‌شود . اين جور ريواس برخلاف ريواس‌هاي ديگر طعمي ‌شيرين دارااست و در دامنه كوه زيبد واقع در استان خراسان رضوي مي‌رويد . شربت آن هم بسيار خوش مزه مي‌باشد و به آب انار شيرين شباهت دارااست . از ريواس و برگ‌هاي زخيم و گوشت‌دار آن در غذاهاي ايراني به چهره ناپخته و پخته نيز به كارگيري مي‌شود . توجه داشته باشيد كه ريواس را نبايد بيشتر از يك تا سه روز در يخچال نگهداري كنيد . 
اشتراك 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: 1397/7/9 ساعت: ۰۵ توسط:iranhfc :

راه اندازي فست فود پيتزا فروشي

راه اندازي پيتزا فروشي پيتزا پيتزا، نان گرد صافي است كه در داد ميزد پخته مي شود و معمولاً روي اين نان گرد را با سس گوجه خارجي و پنير مي پوشانند ، به علاوه اين كه ديگر مواد دلخواه هم روي نان بيش تر مي كنند . پنيري كه استفاده مي شود معمولاً پنير موزارلا و يا اين كه پنير پيتزاست . همينطور از مواد مختلفي براي تنظيم پيتزا به كار گيري مي شود اكثر وقت ها گوشت يا گونه هاي سوسيس به كار مي رود . البته ميوه و صيفيجات از پاراگراف زيتون ، پياز ، قارچ و غيره هم به عمل مي رود . 

تجهيزات فست فود
واژه و كلمه پيتزا ، يك كلمه ايتاليايي به معناي طعام همه چيز درهم مي باشد . 
خمير پيتزا معمولاً از آرد، خمير مايه يا مخمر آبجو و آب تشكيل يافته است . 
پيتزا 
تاريخچه پخت نان گرد ، به نان هاي سنتي ناحيه مديترانه بر مي گردد . البته احتمالا منشاء آن‌ها ايراني باشد . به هر هم اكنون اين نان هاي گرد را مستعمره نشينان يوناني به نصيب جنوبي ايتاليا آوردند . در اولي كتاب هاي تاريخي رم در قرن ۳ قبل ميلاد مسيح، حرف از نان هاي گردي گرديده كه رشد را با روغن زيتون مي پوشاندند و با چاشني جات تزئين مي كردند . بعد روي سنگ هاي داغ مي پختند . 


شواهد بعدي مربوط به سال ۷۹ بعد از آن از تولد مي باشد كه در آن ها كلام از دكان هايي شده كه به پيتزا فروشي هاي امروزي دوچندان شبيه بوده مي‌باشد . 


در قرن ۱۶ ميلادي، وقتي گوجه فرنگي به اروپا آمد آنرا نوعي ماده سمي تصور مي كردند . اما از اواخر قرن ۱۸، چه بسا مردمان فقير بخش ها محيط ناپل هم اين ماده را براي تنظيم نان تخت به مخمر طولاني تر مي نمودند . از آنجا كه اصليت اين خوراك ايتاليايي بود، سس گوجه قرمز رنگ، پنير موزارلاي سفيد رنگ و ادويه جات سبز رنگ آن، آرم پرچم ايتاليا محسوب مي شد . 


در سال ۱۸۹۷ ميلادي ، يك مهاجر ايتالياي به نام جناردو لومباردي، اين طعام را به آمريكا برد . وي در شهر نيويورك يك پيتزا فروشي باز كرد و يك مهاجر ايتاليايي را استخدام كرد تا برايش اشكال پيتزاها را طبخ كند . به‌اين وسيله، پيتزا در آمريكا هم مشهور شد . 
پيتزا ايراني مخلوق ساسان پرتو هستم و در اين مطلب همت دارم منش هاي برد يك پيتزا فروشي را براي شما دوستان عزيز به صورت كلي توضيح دهم كه تمركز در اين مقاله بر پيتزاهاي قالب در فست فودهاي ايراني مي باشد . 


پيتزا فروشي ، فست فودي مي باشد كه اكثر غذاهاي آن را پيتزا تشكيل داده مي‌باشد . 


پيتزاها گونه هاي مختلفي دارا‌هستند كه حياتي ترين تقسيم بندي را ميتوان از نظر محتوايي انجام داد كه پيتزاها را به دو بخش ايتاليايي و آمريكايي تقسيم مي نمايند . پيتزاهايي كه در فست‌فودهاي كشور‌ايران نيز پيدا ميشوند از اين نوع بندي بيرون نيستند و بيشترين شباهت را به پيتزاي آمريكايي دارا‌هستند كه دوچندان مالامال و پيمون و سرشار از مواد خوراكي مي‌باشند و با پيتزاي اصل ايتاليايي از حيث حجم ضخامت كيفيت مواد و چه بسا طعم دوچندان متفاوت مي باشند . جذاب هست بدانيد كه پيتزا فروشي در ايالات متحده به يك صنعت ۳۶ ميليارد دلاري تبديل گرديده كه تقريبا همه جهان نيز از پيتزاي آمريكايي خوششون مياد! ولي كه پيتزاي ايتاليايي سبك‌تر، سالم‌تر و اصيل‌تر هستش اما پيتزاي آمريكايي به علت استفاده دوچندان از فراورده‌هاي سوسيس و كالباس و پنير پرچرب پيتزا خير پنيرهاي اصيل ايتاليايي، به سرعت جاي خودش رو در فست‌فودهاي پيتزايي عالم باز كرده و سرعت پخت اين پيتزا باعث شده به دوست داستني فست‌فودها هم تبديل شود . 
پيتزا رستوران براي اين كه يك پيتزافروشي چيره داشته باشيد كه دست قليل يك سر و گردن فراتر از رقباتون بايستيد ، ۹ نكته كه بنا كليدي پيروزي در پيتزافروشي مي‌باشد را براي شما دوستان خوب گرانقدر تشريح ميكنم : 

۱ . پيتزاي با كيفيت صحيح كنيد احتمالا اين مطلب واضح به حيث مي برسد البته كيفيت خود پيتزا دليل مضاعف مهمي مي باشد . توجه به حجم قابل قبول مواد باطن پيتزا، كيفيت خمير، پخت و كش‌ساني پنير از پاراگراف عواملي هستش كه پيتزاي شما را مناسب خواهد كرد . مهم ترين مسئله در نكته اوليه استعمال از مواد نو و سكو يك مي باشد ، پس لطفا وسوسهء به كار گيري از مواد مونده و جايگاه تحت را از نظرتان بدور بفرماييد و مطمئن باشيد پيتزاي خوب با مواد خوب صحيح خواهد شد . 


۲ . خريد تابلو فرانشايز يا اين كه شريك ‌خواندگي ، يك عدد از روش‌هاي معمول در صنعت رستوران‌داري مي باشد كه چندسالي در كشور‌ايران با هايدا، بوف و پدرخوب و ساير برندهايي كه رو به ارتقا ميباشند باب شده اند . گرچه اين فرانشايز يا فروش تابلو كه در بازار مصطلح شده با آنچه كه در كشورهاي صنعتي توصيف فرانشايزه خيلي مسافت داره و تا به مك‌دونالد و مانند آن رسد خط مش متعددي را بايستي طي كنند، البته در هر فيس يكي از روش‌هاي مديريتي بوده و بايستي در لحاظ بگيريد خودتان ميخواهيد يك پيتزافروشي روش بندازيد يا اين كه ميخواهيد تابلوي يك مارك را بخريد و آنها را نيز در سودتان سهيم فرمائيد . 


گزينش شيوه مطلوب كاملاً‌ به خويش شما بستگي داراست و اين كه تبحّر و تجربه شما در عمل به چه ميزاني مي‌باشد گزينش كننده در گزينش شما خواهد بود . 


۳ . برآورد هزينه اول را بالا در حيث بگيريد در هنگام برآورد هزينه‌هاي تجهيز و فعال‌سازي مقداري دست و دلباز باشيد . چرا كه خيلي‌ها هزينه‌ها رو كمتر از حد تصور ميكنند و دوران افتتاح ديگه پول كافي براي تبليغات يا كيفيت مناسب ندارند و همگي ‌را در تجهيز و اجاره و غيره خرج كرده اند . در حالت شديد تورمي اين فعاليت دقت خيلي بالايي را مي طلبد . 


در فيس نياز به خريد امكانات فست فود و امكانات آشپزخانه صنعتي ، گروه ما به چهره كامل شما را مشاوره خواهد اعطا كرد . 


۴ . خارج بر را فن اي شيوه اندازي كنيد پيتزافروشي فارغ از دليوري يه جاي كارش مي‌لنگه! اين جمله را به عنوان ضرب المثل از بنده به يادگار داشته باشيد . 


بايد دقت داشته باشيد كه خدمات بيرون‌بر زياد سودآور است و به درآمدزايي شما ياري شاياني خواهد كرد . درصورتي كه نيز تمام درآمد شما از راه بيرون‌بر است، غير از برنامه‌ريزي حرفه‌اي منوي بيرون‌بر كه ويژگي‌هاي مختص خويش را دارد، بايد از طرز سرويس‌دهي نيز اطمينان كافي را داشته باشيد . 


۱- سيستم‌هاي ممكن سفارش‌گيري‌تان را آنلاين ، تلفني را گزينش فرمائيد . 
۲- براي هر سيتسم مخصوصاً‌ تلفن يك فرد مسئول تعيين فرمائيد . 
۳- سيستم تصويب سفارش را با نرم‌افزارتان يكپارچه‌ فرمائيد . 
۴- درصورتي كه سفارش بيرون‌بر شما بيش از ۳۵% از حجم سفارشات سالني شماست، حتماً چندين آشپز را منحصر به فرد به سفارشات بيرون‌بر نمائيد . 
۵- نقشه را منطقه‌بندي نمائيد و كوتاه‌ترين و بهينه‌ترين مسير حركتي را براي ارائه سفارشات برگزينيد و به مشتري بازه زماني تقريبي با انحراف نهايتاً ده دقيقه اعلام نماييد . 
۶-عادت نكنيد چند توصيه بيايد تا غذايي برده شود، در شراي در وقتي كه غذايي در درحال حاضر فراهم شدن براي بيرون بر مي‌باشد و هنوز كاملاً‌ آماده نشده، توصيه ديگري با حجم ناچيز در به عبارتي مسير به دستتان رسيد، حوصله فرمائيد دو توصيه را با نيز بفرستيد در غير اين رخ درنگ نكرده و سفارش اوليه را بفرستيد . 
۷-سياستتان را مشخص و معلوم كنيد، يا اين كه بيرون‌برتان مجاني است، يا خدمت بدون‌پول نيست! در صورتي‌كه هم ميخواهيد شعاع‌بندي‌ كنيد، به عبارتي اول فعاليت شعاعتان را معقول و روشن معين كرده و به اطلاع مشتريانتان برسانيد . 


۵ . بسط منوي غير پيتزايي منوي خودتان را از پيتزا اشباع نكنيد كه فرقشان هم محسوس نيست! كالزونه يا همان پيتزايي كه از وسط رو نيز برگشته و پاره اي شبيه ساندويچ شده، غذاهاي تركيبي و ساندويچ‌هاي مطلوب هم به منوي خودتان طولاني تر فرمائيد تا دست مشتريان در گزينش عمده گشوده باشد . 


۶ . قيمت‌ عادلانه حواستان را عده بفرماييد . شما يك رستوران لاكچري نداريد كه بها بالا هم بگذاريد! ارزش متناسب با هزينه، رقبا و حجم پيتزا بگذاريد و فيض بالا را در فروش بالاتر بيابيد خير ارزش بالاتر . 


۷ . مواظب حجم پيتزا باشيد مراقب حجم پيتزا باشيد . يك عدد از شايع‌ترين ايرادات آشپزخانه پيتزافروشي ريختن بدون اندازه‌گيري مواد بر روي خمير باطن ظرف پيتزاست كه باعث مي‌شود در طول روز كلي عمده از حدي كه قيمت‌گذاري كرده ايد مواد اوليه مصرف شود . كاست كنترل يا مديريت هزينه‌ را جدي بگيريد زيرا كناره سود پاييني خواهيد داشت . 


۸ . انگيزه فروش بالا در آينده هنگامي كه برنامه ريزي تجهيز آشپزخانه صنعتي را انجام مي دهيد، برنامه را براي فروش در حجم بالا پيش‌بيني بفرماييد تا هنگامي كه سرتان به هم ريخته مي‌شود به اختلال برنخورده و از كيفيت غذايتان كم نشود . در ضمن فراموش نكنيد كه زيرا لبه سودتان قليل مي باشد هرچه اكثر بفروشيد ، در نتيجه پيروزي داشته ايد . 


۹ . در تخفيف محتاط باشيد با خودتان روراست باشيد . زماني سرويس، كيفيت و مزه، بيرون‌بر حرفه‌اي و بازاريابي مناسب داريد چرا تخفيف؟ جديد شما سودتون نيز كه بالا نگرفتيد پس تخفيف معنا نخواهد داشت ! 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: 1397/7/5 ساعت: ۰۶ توسط:iranhfc :