اجاره سوئیت در شیراز   منزل مبله شیراز   
كالباس خانگي | سه دستور تهيه سوسيس و كالباس در منزل  راه اندازي فست فود / تجهيزات فست فود راه اندازي فست فود / تجهيزات فست فود .

راه اندازي فست فود / تجهيزات فست فود

كالباس خانگي | سه دستور تهيه سوسيس و كالباس در منزل

كالباس قسمتي از مواد غذايي خوشمزه كه حث هاي متعددي را پيرامونش مي شنويم، از غير بهداشتي بودن آن تا مضر بودن آن، البته خيلي از اشخاص از مزه لذيذ آن نمي تواند بگذرند، اما اگه كالباس در خانه تهيه و تنظيم شود، ديگر غير بهداشتي نخواهد بود، در نتيجه سازه به درخواست يك سري از كاربران عزيز 3 امر گوناگون تهيه سوسيس كالباس در منزل زا براي شما دوستان خوب گردآوري نموده ايم . اميد‌واريم زمينه دقت قرار گيرد، با آكاايران همراه باشيد .

راه اندازي فست فود
كالباس خانگي,سوسيس خانگي,كالباس خانگي شف طيبه امروز نحوه تهيه و تنظيم ي يك جور كالباس خانگي رو مي گذاريم كه مي توانيد با گوشت قرمز و يا مرغ صحيح نمائيد . 
امر 1: مواد اضطراري : گوشت مرغ فارغ از استخوان : 1 كيلو (ميتوان از گوشت قرمز هم به همين شيوه استعمال نمود) سير : 3 حبه زرده ي تخم مرغ : 3 عدد آرد : 3 قاشق غذا خوري فلفل سياه : 5/0 قاشق مربا خوري نمك : 1 قاشق مربا خوري دارچين : يك سوم قاشق مربا خوري زنجبيل : يك پنجم قاشق مربا خوري هل : 5/0 قاشق مربا خوري ميخك : ميزان ي يك عدس جوز هندي : اندازه ي 2 عدس ( به جاي ميخك و جوز هندي مي توان از 5/0 قاشق مربا خوري آويشن به كارگيري شود . ) روغن مايع : 2 قاشق خوراك خوري 
طريق تهيه و تنظيم : گوشت مرغ را ياور سير ، 3 توشه چرخ مي كنيم . آرد را در يك ظرف غذا الك كرده و تمام ادويه ها را به آن اضافه كرده و آن را خوب ادغام كرده و دوباره الك كرده و به مرغ اضافه مي كنيم ، تخم مرغ را نيز اضافه كرده و با دست عالي ورز مي دهيم . روغن مايع را طولاني تر كرده و آنقدر ماساژ مي دهيم تا مثل خمير در آيد . فويل آلومينيم به عرض 60 سانت و طول يك متر را روي كابينت پهن كرده و مواد كالباس را روي آن گذاشته و خوب مي پيچيم و دو راز فويل را مانند شكلات خوب مي پيچيم و به دوران 45 دقيقه آن را بخار پز كرده ( با در دستگاه بخار پز كرده قرار مي دهيم ) بعد از آن از اين آن را در داخل سردخانه مي گذاريم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ي دلخواه بوش مي زنيم . « حتمي به ذكر ميباشد كه ميزان چاشني ها حتما بايستي به مقدار ي گفته شده باشد . » فرمان شماره 2: شير خشك ( قنادي) 1 پيمانه آرد سفيد نصف پيمانه يخ حدودا 2 پيمانه سينه مرغ ناپخته گران قدر 1 عدد نمك فلفل پودر خردل زنجفيل كمي قارچ برش داده شده و پسته به مقدار دلخواه سير به ميزان دلخواه سينه مرغ را با ميكسر عالي له ميكنيم . آرد و پودر شير را بيشتر ميكنيم خوب با دست ورز ميديم تا يكنواخت بشه . ادويه هاي قضيه لحاظ رو بيش تر مي كنيم و خوب ورز ميديم . يخ خرد گرديده را اضافه كرده و ادغام ميكنيم . نيازي نميباشد كه يخ دوب شود . قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو طولاني تر كرده مخلوط مي كنيم . . خمير فراهم گرديده را درون كيسه پارچه اي كه دوختيم ميريزيم . كيسه مورد حيث باريك و بلند هست و قطر و ارتفاع كالباس را تعيين مي‌نمايد . بهتره كه قطر كيسه حدود 5 سانت باشه . دو انتهاي كيسه را سفت مي كنيم به طوري كه خمير كاملا درون كيسه متراكم و فشرده باشد . . كيسه دربردارنده خمير كالباس رو يه زمان 10 دقيقه داخل آب در درحال حاضر جوش قرار ميديم . و بعد از روي حرارت بر مي داريم و حوصله مي كنيم خنك شود بعد از آن كيسه را به مدات 1 شبكه هاي اجتماعي در سردخانه قرار ميديم و آنگاه 1 شبكه هاي اجتماعي هم در يخچال فريزر قرار ميديم . كالباس آماده براي برش زدن است امر شماره 3: روز جاري من نيز روش تنظيم ي يك نوع كالباس خانگي رو مي گذارم كه مي تونين با گوشت قرمز‌رنگ و يا مرغ اون رو صحيح كنيد . اين گوشت به رخ چرخ شده استفاده مي شه و عالي مثل نوع كارخانه يي اون از احشاء حيوانات، گوشت حيوان ها كهن سال يا بعضا بيمار، زايده هاي گوشتي، پيه و غيره درش به كار گيري نمي شه . ضمن اين كه مواد حفظ كننده نيز نداره بنابراين سرطان زا هم نيست . منزه و خانگي مي باشد و حداقلش اينه كه مي دونيم در اون گوشت خالص به فعاليت رفته . 
اين امر رو اينجانب از يكي از دوستانم گرفتم . . . . . تذكري كه ايشون براي اين فرمان داده بود اين بود كه به خصوص در موضوع ي ادويه ها خودمون رو در بند فرمان نبايد بكنيم و بايستي اون طور كه خودمون دوست داريم ادويه ها رو ناچيز و فراوان كنيم . چه بسا عقيده داشت در صورتي‌كه ادويه يي رو در منزل نداشتيم مي تونيم به راحتي از دستور حذفش كنيم!!!!!!!!! اين خوراك بسياز بي نقص و بي نياز ميباشد و من تفكر نمي كنم هيچ بابا و مادري، كوچولو ها رو از لذت تناول كردن چنين غذاي سالم و پر انرژي يي محروم كنه . يك توضيح كوچولوي ديگه هم بدم و آن‌گاه برم سراغ امر اين خوراك و اون اين كه براي درست كردن كالباس، دستگاه خاصي مورد نياز ميباشد كه اين طور هم كه شنيدم نيز حجم بزرگي داره و نيز گران قيمت مي‌باشد . من توي اين امر از ماشين تنظيم ي كالباس به كارگيري نمي كنم زيرا دلم مي خواد تا جايي كه ممكنه دستورهايي كه براتون مي گذارم معمولي باشه و همگي بتونن به راحتي اون رو صحيح نمايند . پس كيفيت كالباس خانگي ما به لحاظ بصري احتمالا به پاي فرم كارخانه يي اون نرسه . 

مواد لازم: فيله ي مرغ يا اين كه گوشت گوساله ي ادغام با گوشت گوسفند: 1 كيلو سير: 5 حبه (به جاي سير مي تونين از پودر سير به يار پودر پياز هم استفاده كنيد) آرد: مبنا ي مصرف 3 قاشق غذاخوري ميباشد البته در شراي خمير كالباس بيش از حد ريلكس بود مي تونيم تا 6 قاشق نيز اون رو ارتقا بديم زرده ي تخم مرغ: 3 عدد يخ: 6 تكه جعفري خرد شده: 1 قاشق غذاخوري تخم كرفس: 2/1 قاشق چاي خوري شير خشك: كه طبق امر بهتره از شير كم آب نيدو مال كارخانه ي نستله باشه:1 فنجان فلفل سياه : نصف قاشق مربا خوري نمك : 2 قاشق مربا خوري كه طبق ذائقه مي تونه قليل و زياد بشه دارچين : 3/1 قاشق مربا خوري زنجبيل : 5/1 قاشق مربا خوري هل : نصف قاشق مربا خوري ميخك : نوك قاشق مرباخوري جوز هندي : قدري بيشتر از ميزان گفته گرديده براي ميخك (البته اينجانب خودم جوز رو خيلي دوچندان استعمال مي كنم چون طعمش رو در كالباس خيلي دوست دارم) آويشن: 4/1 قاشق مرباخوري اسانس دود مايع: نصف قاشق غذاخوري كه اگر نيز فقدان اشكالي نداره و اين تنها به طعم بهترش كمك مي كنه . روغن مايع : 2 قاشق غذا خوري كيسه يخ در ميزان ي متوسط براي تقريبا 30 دانه ي يخ دانه خردل، تخم گشنيز، رازيانه، و زعفران: به ميزاني كه دوست داريد پسته ي نو كه با مقاطع دايره يي برشش مي ديم و يا در حالتي كه پسته ي نو در دسترس فقدان از خلال پسته كه حدود 5 دقيقه در آب قرار داده گرديده به كارگيري مي كنيم: پاره اي كه دوست داريد قارچ: به مقدار دلخواه شيوه تهيه: گوشت ها رو هم پا سير و جعفري خرد شده، 3 توشه چرخ مي كنيم . آرد رو با تمام چاشني هاي كم آب مون 2 توشه الك مي كنيم و به مرغ يا گوشت بيشتر مي كنيم، مزه ي مواد رو مي چشيم و در فيس رغبت ادويه هايي رو كه دوست داريم دوباره بيش تر مي كنيم . سپس تخم مرغ رو به مواد بيش تر مي كنيم و همه ي مواد رو در غذاساز مي ريزيم و 5 دقيقه اجازه مي ديم تا ادغام بشن . در ارتفاع بازه زماني شفاف بودن طعام ساز به تدريج تكه هاي يخ مون رو با فاصله اضافه مي كنيم . آن‌گاه روغن مايع رو اضافه مي كنيم و بعد از آن از اين مرحله، موادمون رو از غذاساز بيرون مياريم . در رخ ريلكس بودن خمير يه خرده آرد بيش تر مي كنيم و با دست كمي ورز مي ديم تا كل مواد به چهره خميري نه زياد سفت و نه دوچندان ريلكس در بياد . در تراز ي انتها پسته و قارچ خرد گرديده رو هم طولاني تر مي كنيم . . . . . . . .آنگاه همگي ي مواد رو روي فويل آلومينيومي مي ريزيم و دو رمز فويل رو مثل شوكولات خوب مي پيچيم و مي بنديم . بعد از آن به مدت 45 دقيقه موادمون رو بخار پز مي كنيم . آن‌گاه از اين دوران بلافاصله دور مواد مون رو در حاليكه هنوز از باطن فويل بيرون نياورديم، كيسه ي يخ مي پيچيم و آنگاه از خنك شدن در درون سردخانه مي گذاريم تا عالي سرد بشه . سپس از سرد شدن به ميزان هاي دلخواه با چاقوي ليزري برش مي ديم . كالباس خانگي,سوسيس خانگي,كالباس خانگي شف طيبه كالباس خانگي ولي اينجانب خودم يك گونه ديگه كالباس صحيح كردم كه از مدل اول به مراتب كارمندي خيس ميباشد . . . . . اينجانب يك بسته گوشت چرخ كرده رو ( من مدام گوشت رو به اندازه ي غذاي دو نفر درون كيسه مي ريزم و فريز مي كنم بنابراين وزنش نكردم) يك بار كه نسبتاً شتاب داشتم به همپا آويشن و جوز و سير و نمك و قدري فلفل سياه به بيش تر ي مغز پسته كليه رو با نيز ادغام كردم . . . . . . . مواد رو مي چشيدم و هنگامي مطابق ذائقه مون شد اون ها رو باطن كيسه ي پلاستيكي ريختم و به چهره استوانه بستمش . . . . . كيسه رو باز داخل چندين كيسه ي ديگه گذاشتم و درون آب جوش گذاشتم 1 ساعت موند . . . . . بعد از آن درون سردخانه و همين كه سرد شد سروش كرديم . . . . . . قيافه اش صحيح شبيه رولت گوشت بود البته طعمش به شهيدشدن خانواده و صدالبته خودم، عالي بود . . . . .باطن ساندويچ به همراه كاهو و قدري مايونز و گوجه فرنگ و خيارشور حقيقتا خوشمزه مي شه و خيلي نيز سالمه!!!!!!


برچسب: تجهيزات فست فود، راه اندازي فست فود،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۴۷:۱۷ توسط:alipour موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :