اجاره سوئیت در شیراز   منزل مبله شیراز   
خوراك مرغ و ريواس با طعمي دلپذير  راه اندازي فست فود / تجهيزات فست فود راه اندازي فست فود / تجهيزات فست فود .

راه اندازي فست فود / تجهيزات فست فود

خوراك مرغ و ريواس با طعمي دلپذير

يك عدد از گياهاني كه ميتوان با آن غذا تنظيم كرد ريواس مي باشد .امروز قصد داريم روش تهيه و تنظيم خوراك مرغ و ريواس را به شما بانوان گرامي يادگرفتن دهيم .درادامه مطلب پايين روش تنظيم اين طعام را به شما يادگرفتن مي‌دهيم . 
مواد لازم براي تهيه و تنظيم غذا مرغ و ريواس نصف واحداندازه گيري سس مايونز يك قاشق چايخوري خردل ¼ قاشق چايخوري نمك 400گرم مرغ پخته و خرد شده يك واحد اندازه گيري ريواس تازه 1/3پيمانه كرفس خرد شده يك قاشق غذاخوري ترخون تازه و خرد شده دو قاشق غذاخوري بادام برگ كاهو نان به اندازه لازم 
تجهيزات فست فود

طرز تهيه و تنظيم خوراك مرغ و ريواس در يك كاسه متوسط، سس مايونز، خردل و نمك را با يكديگر مخلوط كنيد . مرغ، ريواس، كرفس و ترخون را با يكديگر ادغام فرمائيد . آن‌ها را خوب هم بزنيد تا تماما با هم مخلوط شوند . بعد به بازه يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا خنك شوند .روي آن ها بادام بريزيد و به همراه برگ كاهو و نان سرو فرمائيد . 




خاصيت ريواس ريواس يكي از گياهان اصيل و با قدمت ايراني به اكانت مي‌آيد . ظواهر آن شبيه به كرفس ولي صورتي رنگ و مزه آن ترش و شيرين يا ملس مي‌باشد . ريواس بطور ارگانيك در فصل بهار تا اوايل فصل‌تابستان مي رويد . ساقه ريواس مصرف خوراكي دارد . 
كمتر كسي پيدا مي‌شود كه نوشيدن يك ليوان شربت ريواس خنك و تگري نيشابور را در فصل‌هاي گرم سال تجربه نكرده باشد چرا كه ماد‌رها و مادربزرگ‌ها هميشه معتقد بودند ريواس حال‌مان را جا مي‌آورد و در عين هم اكنون كلي خاصيت به بدن‌مان مي‌رساند! اما آشنايي با ريواس تنها به شربت ختم نمي‌شود و با آن مي‌توانيد خورش، آبگوشت، اشكنه، سالاد، كوكو و حتي لواشك هم تهيه كنيد . ريواس سرشار از عنصرها معدني و گونه هاي ويتامين‌هاست و به هضم غذا كمك مي‌كند . حال در حالتي كه كنجكاو شده‌ايد كه با ساير خاصيت و مضرات احتمالي اين گياه خوش‌رنگ و لعاب و دستورات غذايي آن آشنا شويد، با ما همراه باشيد . 
ريواس يا كرفس صورتي؟! ريواس گياه بومي آسياست و احتمال مي‌رود اولين توشه در سيبري يا هيماليا برداشت گرديده باشد . حتي گفته مي‌شود چيني‌ها پيش از ميلاد مسيح به تيتر دارو از آن به كار گيري مي‌كردند . در اروپا نيز كشت آن از قرن شانزدهم مقدمه شد . ديدني است بدانيد اهالي شرق ايران ريواس را با عنوان «رواش» مي‌شناسند . ريواس از جور ترشك‌ها به حساب مي‌آيد و در هواي خنك و فصل بهار مي‌رويد . 
ريواس، سبزي صورتي پرخاصيت بنابراين قدرتمند است دماهاي پايين را تحمل كند . ساقه اين گياه صورتي رنگ مي باشد و به كرفس شباهت دارد . برگ‌هاي آن نيز در دماي پايين صورتي و قرمز رنگ رنگ مي‌شود و در دماي بالاي 30 سكو سانتي‌گراد سبز تيره باقي مي‌مانند . محل رويش آن در ايران دامنه بينالود، كوهستان‌هاي آذربايجان و كردستان، بلندي‌هاي البرز در شمال تهران، خراسان رضوي، كوه‌هاي روستاي رباط ترك (دليجان) و قلعه تخت كوه مي‌باشد اما بيشتر از تمامي سوغات نيشابور به اكانت مي‌آيد . 
ريواس خواص مخصوص به فرد و بسيار زيادي داراست كه در اينجا به چندين مثال از آنان اشاره مي‌كنيم: – مقوي قلب و اعصاب و روان مي‌باشد . – با تحريك ترشح نمك‌هاي صفراوي از كبد، سبب تنظيم جذب چربي از روده مي‌شود . 
– باعث كاهش خونريزي از معده و روده مي‌شود . – به رفع اختلالات قاعدگي كمك مي‌كند . 
– ورم ملتحمه ديده را كاهش مي‌دهد . – به ترميم جراحات، زخم‌هاي چركي سطحي و سوختگي‌هاي پوستي كمك مي‌كند . 
– مسرت‌بخش مي‌باشد و سبب رفع افسردگي مي‌شود . – لوزالمعده را وادار به ترشح انسولين كرده و قند خون را كاهش مي‌دهد . 
– كاهنده چربي و كلسترول خون مي‌باشد و از ايجاد لخته در رگ‌ها جلوگيري مي‌كند . – مصرف مداوم آن سبب ساز تصفيه خون و رفع جوش و دمل مي‌شود . 
– كاهنده شهوت است . – زخم‌هاي دهان را درمان مي‌كند . 
– سرگيجه و وزوز گوش را كاهش مي‌دهد . – فيبر و پتاسيم موجود در آن سوخت و ساز تن را بالا مي‌برد و منجر كاهش وزن مي‌شود . 
– اسيد معده را متعادل مي‌كند . – برطرف كننده استرس، ترس و وسواس است . 
مراقب باشيد سردي‌تان نكند! طبع ريواس از لحاظ طب سنتي سرد است اما در حالتي كه با مقداري شكر يا عسل مصرف شود از سردي آن كاسته مي‌شود . اين گياه مرجع غني از ويتامين‌ها و املاح معدني به شمار مي‌آيد و اثرات معجزه آسايي بر سلامت داراست . ريواس قابض است و سبب تقويت معده و كبد مي‌شود و دفع باكتري‌هاي زيان آور از دستگاه گوارش مي‌شود . با اين حال زياده روي در مصرف آن مي‌تواند دردسرساز شود . همچنين براي بيماران تب‌دار و بي اشتها مفيد مي باشد و يرقان، ضعف و سستي را برطرف مي‌كند . براي اين منظور كافي هست 100 گرم آب ريواس نپخته را به ياور آب هويج يا كرفس، خيار و سيب (يك سوم آب ريواس و دو سوم آبميوه‌ها يا سبزي‌هاي ذكر شده) بنوشيد . 
علاوه براينها، ريواس به كاهش حالت تهوع و درمان اسهال‌هاي صفراوي (با مزاج گرم) كمك مي‌كند . ساقه‌هاى زيرزمينى آن نيز (معروف به ريوند) در رفع يبوست و كاهش علامتها بواسير تاثيرگذارند و معده را ضد عفونى مى‌كنند . 
شربت بهشتي با ريواس قاقري! شربت ريواس از ساقه گونه‌اي از اين گياه ذيل تيتر قاقري يا ريواچ تهيه مي‌شود . اين جور ريواس برخلاف ريواس‌هاي ديگر طعمي ‌شيرين دارااست و در دامنه كوه زيبد واقع در استان خراسان رضوي مي‌رويد . شربت آن هم بسيار خوش مزه مي‌باشد و به آب انار شيرين شباهت دارااست . از ريواس و برگ‌هاي زخيم و گوشت‌دار آن در غذاهاي ايراني به چهره ناپخته و پخته نيز به كارگيري مي‌شود . توجه داشته باشيد كه ريواس را نبايد بيشتر از يك تا سه روز در يخچال نگهداري كنيد . 
اشتراك 


برچسب: تجهيزات فست فود، راه اندازي فست فود،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۹ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۵۲:۰۷ توسط:alipour موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :